Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Zelmie Vit lådor 60x60x50cm

2350 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Vitt.
Nytillverkat Asiatiskt Soffbord i vit färg med en genomgående låda.
Bredd 60x Djup 60x Höjd 50cm.
Vikt 19 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Vit.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbordet Zelmie Vitt är inte bara ett möbel, det är en konstnärlig skapelse som injicerar en dos av friskhet och elegans i ditt hem. Det nytillverkade asiatiska soffbordet förenar funktion och skönhet på ett sätt som omdefinierar rummets atmosfär.

Den rena vita färgen på soffbordet Zelmie ger en känsla av fräschör och ljus till ditt utrymme, skapar en kanvas för både lugn och stil. Den genomgående lådan, accentuerad av ett rektangulärt metallbeslag, erbjuder inte bara praktisk förvaring utan är också en konstnärlig detalj som lyfter fram möbelns eleganta design.

Det rektangulära metallbeslaget är utrustat med ett runt handtag, vilket inte bara är funktionellt utan även en subtil prydnad som förhöjer helheten. Möjligheten att sätta ihop två bord och skapa en utvidgad yta på 120x60 cm ger flexibilitet och möjlighet att anpassa möbeln efter dina behov.

Tillverkat av massivt pinjeträ och mdf, borgar detta soffbord för hållbarhet och stabilitet. Varje exemplar är nytillverkat och färdigmonterat, vilket gör det enkelt för dig att snabbt integrera denna stilfulla möbel i ditt hem.

Låt soffbordet Zelmie Vitt vara den eleganta och praktiska möbeln som andas liv och charm in i ditt rum. En möbel som inte bara möter dina funktionella behov utan också förhöjer din inredning till en ny nivå av skönhet och sofistikering.Artikelnummer:
CACT02-V-02

Möbler
Övrigt