Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Wang Grå 135x75x50cm

3250 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Asiatiskt Soffbord grå med lådor från båda långsidorna, två genomgående öppna förvaringsfack.
Bredd 135x Djup 75x Höjd 50cm.
Vikt 28 kg.

Material: Trä.
Färg: Grå.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbordet Wang Grå är en sällsynt vacker möbel som lyfter ditt hem till nya nivåer av elegans och stil. Det asiatiska soffbordet erbjuder inte bara praktisk förvaring utan är också en konstnärlig skapelse som lägger till en autentisk asiatisk atmosfär i ditt rum.

Designen kännetecknas av lådor i mitten på båda långsidorna och genomgående öppna förvaringsfack på sidorna. Kupade handtag på lådfronten och svängda fötter nedtill bidrar till den asiatiska känslan, och möbeln blir en solitär möbel som bryter av och skapar en fokuspunkt i ditt rum.

Färgen grå, som används på Wang Grå, tillför en känsla av lugn, balans och sofistikation till ditt hem. Den neutrala färgen gör det enkelt att integrera soffbordet i olika inredningsstilar och färgscheman. Grått är en tidlös färg som ger möjlighet att leka med andra färger och mönster i rummet.

Med måtten Bredd 135x Djup 75x Höjd 50cm erbjuder soffbordet generösa dimensioner för både praktisk användning och visuell effekt. Dess vikt på 28 kg gör det lätt att flytta och anpassa efter behov.

Soffbordet är handtillverkat av trä och färdigmonterat i kartong. De fina kupade handtagen i bronsmetall och de patinerade kanterna på möbeln bidrar till en genuin asiatisk finish. Wang Grå är färdigmonterat i kartong och redo att bli en central del av ditt hem, där det inte bara är en möbel utan en konstnärlig uttrycksform som berikar din inredning.Artikelnummer:
AB-B512-135-GR-03

Möbler
Övrigt