Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Qilzie Vit lådor 135x75x50cm

3950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Vitt.
Nytillverkat Asiatiskt Soffbord i vit färg med två genomgående lådor.
Bredd 135x Djup 75x Höjd 50cm.
Vikt 30 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Vit.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbordet Qilzie Vitt är inte bara en möbel, det är en tidlös konstnärlig skapelse som bär på en oändlig atmosfär av asiatisk charm och elegans. Det nytillverkade soffbordet erbjuder inte bara praktisk förvaring utan är en visuell njutning som höjer nivån på ditt heminredning.

Med en bredd på 135 cm, en djup på 75 cm och en höjd på 50 cm är detta soffbord ett generöst tillskott till ditt utrymme. De två genomgående lådorna, accentuerade av rektangulära metallbeslag och rundade handtag på varje lådfront, ger inte bara extra förvaringsmöjligheter utan också en subtil touch av elegans och harmoni.

Den vita färgen ger en känsla av ljus och fräschhet till rummet, vilket skapar en tidlös estetik som kommer att förbli aktuell i alla inredningsstilar. Tillverkat av massivt pinjeträ och mdf står detta soffbord för hållbarhet och stabilitet. Varje exemplar är nytillverkat och färdigmonterat, vilket gör det enkelt för dig att integrera denna stilfulla möbel i ditt hem.

Låt soffbordet Qilzie Vitt vara med och skapa en oändlig atmosfär av asiatisk charm i ditt hem. Med sin tidlösa design och konstnärliga detaljer kommer detta soffbord att bli ett fokuspunkt och en samtalsstartare i ditt vardagsrum. En möbel som inte bara uppfyller dina praktiska behov utan också lyfter ditt heminredning till nya höjder av skönhet och elegans.Artikelnummer:
CACT04-V-01

Möbler
Övrigt