Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Niouzo Orange 110x60x50cm

2850 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Asiatiskt Soffbord orange med lådor från båda långsidorna, två genomgående öppna förvaringsfack.
Bredd 110x Djup 60x Höjd 50cm.
Vikt 22 kg.

Material: Trä.
Färg: Orange.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbordet Niouzo Orange är en vacker asiatisk möbel som inte bara erbjuder praktisk förvaring utan också tillför en livlig atmosfär till ditt hem. Med lådor i mitten på båda långsidorna och genomgående öppna förvaringsfack på sidorna, skapar detta soffbord en harmonisk balans mellan form och funktion.

Designen präglas av kupade handtag på lådfronten och svängda fötter nedtill, vilket ger möbeln en autentisk asiatisk atmosfär. Den orange färgen är inte bara en estetiskt tilltalande nyans utan också ett uttryck för glädje och energi. Niouzo Orange är inte bara en möbel, det är ett konstverk som lyfter fram din inredning.

Med måtten Bredd 110x Djup 60x Höjd 50cm har soffbordet generösa dimensioner, och dess vikt på 22 kg gör det lätt att hantera och placera i ditt rum. Tillverkat av trä och färdigmonterat i kartong, är detta soffbord redo att användas och komplettera din inredning direkt.

Soffbordet Niouzo Orange är mer än bara en möbel; det är en färgglad och energifylld möbel som kommer att bli en central punkt i ditt rum och ge en välkomnande atmosfär till ditt hem.



Artikelnummer:
AB-B512-110-O-05

Möbler
Övrigt