Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Lee Blå 110x60x50cm

2850 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Asiatiskt Soffbord blå med lådor från båda långsidorna, två genomgående öppna förvaringsfack.
Bredd 110x Djup 60x Höjd 50cm.
Vikt 22 kg.

Material: Trä.
Färg: Blå.
Färdigmonterad i kartong.

För att införa en touch av asiatisk elegans och färg i ditt vardagsrum är soffbordet Lee Blå det perfekta valet. Det här handtillverkade möbeln är en konstnärlig kombination av stil och funktion, och kommer definitivt att bli ett iögonfallande inslag i din inredning.

Soffbordet Lee Blå utmärker sig med sina unika detaljer. Lådor i mitten från båda långsidorna och två genomgående öppna förvaringsfack på sidorna ger inte bara praktisk förvaring utan också en konstnärlig balans. De kupade handtagen på lådorna och de svängda fötterna nedtill bidrar till en autentisk asiatisk atmosfär.

Med måtten Bredd 110x Djup 60x Höjd 50cm erbjuder soffbordet en generös yta och välbalanserade proportioner. Trots sin robusta konstruktion är det lätthanterligt med en vikt på 22 kg.

Soffbordet är tillverkat av trä och kommer i en fängslande blå färg. Den handtillverkade kvaliteten återspeglas i de fina kupade handtagen i bronsmetall och de patinerade kanterna, vilket ger möbeln en genuin asiatisk finish.

Lee Blå är inte bara ett soffbord; det är en solitär möbel som bryter av och tillför karaktär till ditt vardagsrum. Dess unika design och färgskala gör det till ett konversationsstycke och ett konstverk i sig.

Soffbordet Lee Blå levereras färdigmonterat i kartong, vilket gör det enkelt att integrera i ditt hem direkt. Låt detta möbelstycke föra in en touch av asiatisk charm och färg i ditt vardagsrum och skapa en atmosfär som fångar ögat och själen.Artikelnummer:
AB-B512-110-B-05

Möbler
Övrigt