Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Lavie Turkos lådor 80x80x50cm

2950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Turkos.
Nytillverkat Asiatiskt Soffbord i turkos färg med en genomgående låda.
Bredd 80x Djup 80x Höjd 50cm.
Vikt 24 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Turkos.

Soffbordet Lavie Turkos är inte bara en möbel, det är en konstnärlig skapelse som bringar en explosion av färg och liv till ditt hem. Det nytillverkade asiatiska soffbordet är en hyllning till elegans och funktionalitet, och dess unika design kommer att förvandla ditt rum till en plats av skönhet och harmoni.

Turkosen färgen på soffbordet Lavie är lika livfull som den är lugnande, och den ger omedelbart en känsla av energi och positivitet till din inredning. Den genomgående lådan, försedd med ett vackert rektangulärt metallbeslag, inte bara erbjuder praktisk förvaring utan är också en konstnärlig detalj som fångar ögat.

Det rektangulära metallbeslaget pryds av ett runt handtag, vilket är en delikat touch som förstärker möbelns övergripande elegans. Den möjlighet att sätta ihop två bord och skapa en imponerande yta på 160x80 cm ger dig flexibilitet att anpassa möbeln efter ditt utrymme och dina behov.

Tillverkat av massivt pinjeträ och mdf, garanterar detta soffbord Lavie hållbarhet och stabilitet. Varje exemplar är nytillverkat och färdigmonterat, vilket gör det enkelt för dig att omedelbart njuta av dess skönhet utan besvär.

Låt soffbordet Lavie Turkos vara den färgstarka och unika prydnaden som tar din inredning till nya höjder. En möbel inte bara för att användas, utan för att älskas och beundras varje dag.Artikelnummer:
CACT03-TU-01

Möbler
Övrigt