Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Charcol Vit 80x80x50cm

2950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Nytillverkat Asiatiskt Soffbord i Charcol Vit färg med en genomgående låda.
Bredd 80x Djup 80 Höjd 50cm.
Vikt 24 kg.

Material: Trä & mdf.
Färg: Charcol Vit.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbordet Charcol är en smycke för ditt hem, ett nytillverkat konstverk som framkallar en känsla av asiatisk elegans och modernitet. I en förtrollande Charcol Vit färg tar detta soffbord scenen med sitt distinkta design och praktiska användning.

Detaljer är nyckeln till dess skönhet, från det rektangulära metallbeslaget på lådfronten till den förförande runda handtaget på det rektangulära beslaget. Bordets genomgående låda är både funktionell och dekorativ, och möjligheten att sätta ihop två stycken ger en imponerande bordsyta på 160x80 cm – en flexibilitet som passar ditt unika utrymme och behov.

Med en generös bredd på 80 cm, djup på 80 cm och höjd på 50 cm är detta soffbord ett imponerande inslag i ditt rum. Dess vikt på 24 kg gör det enkelt att placera och omplacera efter dina önskemål.

Materialen, trä och mdf, kombinerar hållbarhet med skönhet. Charcol Vit färgen ger en modern och sofistikerad atmosfär till din inredning. Varje bord är unikt med sin egen färgådring och utseende, vilket förstärker dess autentiska och konstnärliga karaktär.

Soffbordet är färdigmonterat och redo att bli en central del av ditt hem. De vackra asiatiska handtagen och de patinerade kanterna på möbeln ger en genuin asiatisk finish och gör detta soffbord till mer än bara en möbel – det blir en konstnärlig statement i ditt rum.Artikelnummer:
CACT02-80-SOT

Möbler
Övrigt