Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Charcol Vit 60x60x50cm

2350 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Nytillverkat Asiatiskt Soffbord i Charcol Vit färg med en genomgående låda.
Bredd 60x Djup 60 Höjd 50cm.
Vikt 19 kg.

Material: Trä & mdf.
Färg: Charcol Vit.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbordet Charcol är en nyutvecklad skatt som förgyller ditt hem med sitt asiatiska charm och moderna design. I en elegant Charcol Vit färg tar detta soffbord en central plats i ditt rum med sina genomtänkta detaljer och mångsidighet.

Designen innefattar en genomgående låda med rektangulärt metallbeslag, och dess karaktäristiska runda handtag på det rektangulära beslaget tillför en subtil asiatisk touch. Bordet är även praktiskt då det går utmärkt att sätta ihop två stycken för att skapa en större yta, 120x60 cm, vilket ger dig möjlighet att anpassa efter ditt behov.

Med en bredd på 60 cm, djup på 60 cm och höjd på 50 cm ger soffbordet generösa dimensioner för både funktionalitet och estetik. Dess vikt på 19 kg gör det lätt att flytta och placera efter dina önskemål.

Materialen, trä och mdf, kombineras för att skapa en hållbar och vacker möbel. Charcol Vit färgen ger en modern och elegant känsla till ditt rum, och varje bord är unikt i färgådring och utseende, vilket förstärker dess autentiska karaktär.

Soffbordet är färdigmonterat och klart att ta plats i ditt hem. Dess asiatiska handtag och patinerade kanter bidrar till en genuin asiatisk finish och gör detta soffbord till en konstnärlig skapelse som inte bara är en möbel utan en unik uttrycksform som berikar din inredning.Artikelnummer:
CACT02-60-SOT

Möbler
Övrigt