Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk Tsui Svart 140x38x76cm

4950 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Kinaskänk Svart med fyra dörrar och ett löstagbart hyllplan bakom varje dörrpar. Massiv lackad träskiva i återvunnen alm.
Bredd 140x Djup 38x Höjd 76cm.
Vikt 32 kg.

Material: Trä. 
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.
Möbeln är handtillverkad med fina beslag/handtag i bronsmetall, dekorativt rektangulärt asiatiskt bronsbeslag med nyckelsprint för låsning av dörrarna. Patinerade kanter på skänken bidrar till en genuin asiatisk finish
 
Skänk Tsui är en svart skapelse som utstrålar asiatisk prakt och modern funktionalitet. Med sina fyra eleganta dörrar och ett löstagbart hyllplan bakom varje dörrpar, kombinerar den den perfekta balansen mellan förvaring och design.

Denna möbel har en massiv träskiva i återvunnen alm, som ger den en unik och naturlig känsla. De koniska ytterbenen ger skänken en distinkt asiatisk stil och en elegant höjd.

Skänk Tsui är skickligt handtillverkad med noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer. De dekorativa rektangulära bronshandtagen ger dörrarna en autentisk asiatisk charm. Nyckelsprinten för att låsa upp dörrarna är en fin detalj som bidrar till möbelns asiatiska karaktär.

Tillverkad av högkvalitativt trä och med dimensionerna 140 cm i bredd, 38 cm i djup och 76 cm i höjd, är Skänk Tsui en praktfull möbel som kan bli en storfavorit i ditt hem. Dessutom levereras den färdigmonterad i en kartong, vilket gör att du omedelbart kan njuta av dess skönhet och funktionalitet. Skänk Tsui är den asiatiska skatten som kommer att addera en unik elegans till ditt rum.Artikelnummer:
AB-C395-S-10

Möbler
Övrigt