Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk Chan Röd 140x38x76cm

4950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Kinaskänk Röd med fyra dörrar och ett löstagbart hyllplan bakom varje dörrpar. Massiv lackad träskiva i återvunnen alm.
Bredd 140x Djup 38x Höjd 76cm.
Vikt 32 kg.

Material: Trä. 
Färg: Röd.
Färdigmonterad i kartong.

Skänk Chan är en färgsprakande röd skatt som för med sig asiatisk prakt. Med fyra dörrar och ett löstagbart hyllplan bakom varje dörrpar, balanserar den förvaring och design på ett mästerligt sätt.

Möbeln ovandel har upptill en massiv träskiva i återvunnen alm, vilket ger den en unik och naturlig karaktär. De koniska ytterbenen lyfter fram skänkens distinkta asiatiska stil med elegans och höjd.

Skänk Chan är ett mästerverk av handtillverkning, där varje detalj är utförd med precision och kärlek. De dekorativa, rektangulära bronsbeslagen ger dörrarna en genuin asiatisk charm. Nyckelsprinten för att låsa upp dörrarna är en delikat detalj som ytterligare förstärker möbelns asiatiska karaktär.

Med sina mått på 140 cm i bredd, 38 cm i djup och 76 cm i höjd är Skänk Chan en praktfull möbel. För att göra det ännu enklare att njuta av dess skönhet och funktion, levereras den färdigmonterad i en kartong. Skänk Chan är den röda oasen av asiatisk elegans som kommer att lyfta ditt rum till nya höjder.Artikelnummer:
AB-C395-R-05

Möbler
Övrigt