Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk Yantai Röd B146xD33xH91cm

3950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Asiatisk skänk Röd med tre lådor.
Bredd 146x Djup 33x Höjd 91cm.
Vikt 22 kg.

Material: Trä.
Färg: Röd.
Färdigmonterad i kartong.
Skänken är handtillverkad med fina beslag/handtag i bronsmetall, patinerade kanter på möbeln bidrar till en genuin asiatisk finish.

För dig som söker något utöver det vanliga i möbelväg, presenterar vi med stolthet vår Skänk Yantai Röd. Denna unika möbel kommer att bli kronjuvelen i ditt heminredningsskattkammare, och den är mer än bara en skänk - den är ett konstverk som förenar klassisk elegans med en uppfriskande asiatisk touch.

Med sina mått på 146 cm i bredd, 33 cm i djup och 91 cm i höjd är vår Skänk Yantai Röd inte bara praktisk för förvaring, utan den är även en visuell fest för ögat. Den röda färgen, med sina vibrerande nyanser, ger ett intryck av lyx och mystik som tar över ditt rum. Dess nätta ben bär upp möbeln och ger den en lätt och svävande känsla, medan de uppsvängda sidorna tillför en touch av asiatisk elegans och balans.

Denna skänk är tillverkad av trä, vilket ger den en varaktig kvalitet och en känsla av hållbarhet. Dess handtillverkade bronshandtag och beslag är små konstverk i sig, och de patinerade kanterna ger möbeln en äkta asiatisk finish som ger den en tidslös charm.

Den Skänk Yantai Röd är en möbel som är redo att imponera, oavsett om den placeras i hallen, vardagsrummet eller någon annanstans i ditt hem. Den är färdigmonterad och levereras i en kartong för att göra ditt liv så enkelt som möjligt.

Med denna skänk tar du steget bortom det vanliga och skapar ett hem som är en fröjd för ögat och en källa till ständig inspiration. Så varför vänta? Låt Skänk Yantai Röd bli din nästa inredningsinvestering och ta ditt hem till en helt ny nivå av skönhet och elegans.Artikelnummer:
AB-D579-1-R-10

Möbler
Övrigt