Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk Weihai Svart B146xD33xH91cm

3950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Asiatisk skänk Svart med tre lådor.
Bredd 146x Djup 33x Höjd 91cm.
Vikt 22kg.

Material: Trä. 
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.
Möbeln är handtillverkad med fina beslag/handtag i bronsmetall, patinerade kanter på möbeln bidrar till en genuin asiatisk finish.

För den som letar efter en möbel som utstrålar mystik och sofistikerad elegans, introducerar vi med stolthet vår Skänk Weihai Svart. Denna extraordinära möbel är mycket mer än en enkel skänk - den är en konstnärlig skapelse med traditionell asiatisk design.

Möbeln är generöst dimensionerad med sina 146 cm i bredd, 33 cm i djup och 91 cm i höjd, vilket ger dig gott om utrymme för förvaring samtidigt som den imponerar med sin slående estetik. Den djupa svarta färgen ger möbeln en aura av mysterium och elegans som kommer att sätta tonen för hela ditt rum. Skänk Weihai Svart står stadigt på sina nätta ben och har uppsvängda sidor som ger en subtil känsla av asiatisk harmoni och balans.

Denna skänk är hantverk av högsta kvalitet, tillverkad av trä som ger den en känsla av varaktighet och tidlöshet. Handtagen och beslagen i bronsmetall är konstnärliga detaljer i sig och lägger till en känsla av lyx och raffinement. De patinerade kanterna ger möbeln en äkta asiatisk känsla och bidrar till dess autentiska utseende.

Skänk Weihai Svart är redo att imponera, oavsett var du väljer att placera den - i hallen som en iögonfallande välkomsthälsning, eller i vardagsrummet som en central prydnad. Den levereras färdigmonterad i en kartong för din bekvämlighet.

Denna skänk är mycket mer än en möbel; den är en konstnärlig skapelse som kommer att tillföra en unik och fängslande atmosfär till ditt hem. Med Skänk Weihai Svart gör du ett uttalande om din personliga stil och enkelt tar ditt heminredningskoncept till en ny nivå av elegans och mystik. Varför vänta? Ta steget ut ur det vanliga och välj en möbel som är en sann blickfångare.Artikelnummer:
AB-D579-1-S-99

Möbler
Övrigt