Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk Qingdao Vit B146xD33xH91cm

3950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Asiatisk skänk Vit med tre lådor.
Bredd 146x Djup 33x Höjd 91cm.
Vikt 22kg.

Material: Trä.
Färg: Vit.
Färdigmonterad i kartong.
Möbeln är handtillverkad med fina beslag/handtag i bronsmetall, patinerade kanter på möbeln bidrar till en genuin asiatisk finish.

För den som letar efter en möbel med österns mystik, presenterar vi vår Skänk Qingdao Vit - en mästerverk av form och funktion som kommer att förgylla ditt hem med en unik känsla av asiatisk förtrollning.

Med sina generösa dimensioner, 146 cm i bredd, 33 cm i djup och 91 cm i höjd, är Skänk Qingdao Vit inte bara en praktisk förvaringslösning utan även en konstnärlig skapelse. Dess rena, vita färg ger ett intryck av lugn och harmoni som genomsyrar hela rummet. De uppsvängda sidorna är en subtil hyllning till den asiatiska designtraditionen, och de nätta benen ger möbeln en sken av svävande lätthet.

Denna skänk är ett hantverk av högsta klass, skapat av trä för att säkerställa varaktighet och tidlöshet. De handtillverkade bronsmetallhandtagen och beslagen är små konstverk i sig själva, med en glans som lyfter fram deras elegans. De patinerade kanterna ger möbeln en äkta asiatisk touch och skapar en känsla av autenticitet.

Skänk Qingdao Vit är en möbel som inte bara är funktionell utan även en fantastisk konstnärlig uttalande. Oavsett om du väljer att placera den i hallen som en imponerande välkomsthälsning eller i vardagsrummet som ett konstverk i sig själv, kommer den omedelbart att bli samtalsämnet bland dina besökare. Den levereras färdigmonterad i en kartong för att göra din upplevelse så enkel som möjligt.

Med Skänk Qingdao Vit väljer du mer än bara en möbel - du väljer en inbjudande atmosfär och en känsla av österns elegans som kommer att omge ditt hem med en unik aura av lugn och skönhet. Varför vänta? Ta steget ut ur det vanliga och omfamna en möbel som inte bara fyller en funktion utan också berikar ditt liv med dess skönhet och konstnärliga skapelse.Artikelnummer:
AB-D579-1-V-10

Möbler
Övrigt