Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk Fushun Svart B99xD26xH90cm

2850 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Avlastningskänk Svart.
Bredd 99x Djup 26x Höjd 90cm.
Vikt 13 kg.

Material: Trä. 
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.
Grund kinaskänk handtillverkad med fina beslag/handtag i bronsmetall, patinerade kanter på möbeln bidrar till en genuin asiatisk finish.

Stig in i en värld av gåtfull asiatisk elegans med vår Kinaskänk Fushun Svart. Denna avlastningskänk är inte bara en möbel, den är en tidsmaskin som tar dig tillbaka till en era av färdigheter och skönhet som sällan ses i dagens moderna inredning.

Med en anspråkslös bredd på 99 cm, en djup på 26 cm och en höjd på 90 cm är denna möbel perfekt anpassad för trånga utrymmen och smala korridorer. Men var inte förvånad om den stjäl uppmärksamheten i vilket rum som helst - Kinaskänk Fushun Svart är en ögonblicksblickfångare.

Med sina två dörrar i mitten och fyra lådor, två på vardera sida, erbjuder denna skänk inte bara stil utan även praktisk förvaring. De vackra asiatiska bronsbeslagen på dörrarna är inte bara dekorativa utan fungerar tillsammans med nyckelsprinten som lås, vilket ger en känsla av äkthet och mysterium.

Tillverkad av trä och smyckad med handtillverkade bronshandtag och beslag, ger denna möbel en känsla av varaktighet och äkthet. De patinerade kanterna ger en antik touch och bidrar till dess genuina asiatiska finish.

Kinaskänk Fushun Svart är inte bara en möbel, den är en resa till en annan tid och plats, en inbjudan till en värld av historisk charm och förtrollning. Den levereras färdigmonterad i en kartong för din bekvämlighet och har en vikt på 22 kg.

Varför nöja dig med det vanliga när du kan välja något som berikar ditt hem med en känsla av äventyr och mystik? Med Kinaskänk Fushun Svart tar du ett steg bortom det konventionella och väljer en möbel som berättar en historia och skapar en atmosfär av gåtfull elegans i ditt hem.Artikelnummer:
AB-D311-4-S

Möbler
Övrigt