Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Console Thangsan Vit B100xD35xH85cm

3650 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Avlastningskänk Console Vit.
Bredd 100x Djup 35x Höjd 85cm.
Vikt 21 kg.

Material: Trä.
Färg: Vit.
Färdigmonterad i kartong.
Kinaskänk handtillverkad med fina beslag/handtag i bronsmetall, patinerade kanter på möbeln bidrar till en genuin asiatisk finish.

Låt oss introducera vår Console Thangsan Vit - en möbel som balanserar elegans och funktionalitet med sin tidlösa design och asiatiska influenser. Denna skänk är inte bara en möbel, den är en konstnärlig skapelse som kommer att förbättra varje rum i ditt hem med sin närvaro.

Med sina mått, mäter denna skänk 100 cm i bredd, 35 cm i djup och 85 cm i höjd, vilket ger tillräckligt med utrymme för förvaring och visning av dina ägodelar. De två dörrarna och fyra lådorna ger många möjligheter att organisera ditt utrymme på ett snyggt sätt.

Dekorativa asiatiska bronsbeslag pryder dörrarna, detta ger en extra touch av äkthet och mystik till skåpet. Ribbade hyllplan längst ned på skänken ger extra visningsmöjligheter och en plats att visa upp dina mest älskade föremål.

Console Thangsan Vit är tillverkad av trä och är smyckad med handgjorda bronshandtag och beslag. De patinerade kanterna på möbeln ger den en känsla av historia och äkthet. Detta är en möbel som inte bara är vacker utan också praktisk och är perfekt för hallen, vardagsrummet, sovrummet och mycket mer.

Så varför välja mellan stil och funktion när du kan ha båda? Med Console Thangsan Vit får du en möbel som inte bara är vacker utan också erbjuder praktisk förvaring och en unik asiatisk touch till ditt hem. Låt ditt utrymme berättas en historia med denna enastående skänk som gör varje ögonblick i ditt hem speciellt.Artikelnummer:
AB-C448-100-V-06

Möbler
Övrigt