Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Console Fuxian Svart B100xD35xH85cm

3650 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Console Svart.
Bredd 100x Djup 35x Höjd 85cm.
Vikt 21 kg.

Material: Trä. 
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.
Kinaskänk handtillverkad med fina beslag/handtag i bronsmetall, patinerade kanter på möbeln bidrar till en genuin asiatisk finish.

Utforska världen av mysteriös asiatisk elegans med vår Console Fuxian Svart. Denna skänk är mer än bara en möbel, den är en inbjudan till en resa genom tid och rum, med en touch av exotisk asiatisk förtrollning som kommer att berika ditt hem med en unik atmosfär.

Med mått som mäter 100 cm i bredd, 35 cm i djup och 85 cm i höjd, erbjuder denna skänk gott om utrymme för förvaring och visning av dina ägodelar. De två dörrarna och fyra lådorna ger dig flexibilitet att organisera ditt utrymme på ett stilsäkert och organiserat sätt.

Dekorativa asiatiska bronsbeslag pryder dörrarna, vilket ger en extra dimension av äkthet och mystik. Ribbade hyllplan längst ned på skänken ger extra utrymme för att visa upp dina favoritföremål.

Console Fuxian Svart är handtillverkad med omsorg och tillverkad av trä. De fina beslagen och handtagen i brons ger en känsla av exklusivitet och kvalitet. De patinerade kanterna på möbeln ger den en touch av antik elegans och bidrar till dess äkta asiatiska finish.

Denna skänk är en tidslös skatt som passar perfekt i hallen, vardagsrummet, sovrummet och var som helst där du vill ha en touch av asiatisk elegans. Den levereras färdigmonterad i en kartong för din bekvämlighet och har en vikt på 21 kg.

Varför nöja dig med det vanliga när du kan välja något som är unikt och vackert? Med Console Fuxian Svart får du inte bara en praktisk möbel, du får också ett konstverk som kommer att berika ditt hem med en atmosfär av gåtfull skönhet och modern elegans. Artikelnummer:
AB-C448-100-S

Möbler
Övrigt