Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Bokhyllor

Bokhyllor från alla våra möbelserier finner du här! Härifrån klickar du dig enkelt vidare till den möbelserie och bokhylla som passar just dig och dina förvaringsbehov!

Vinga vit bokhyllor
Vinga vit

 

Vinga svart bokhyllor
Vinga svart

 

Premium massivt trä bokhyllor
Premium - Massivt trä

 

Industriell stil bokhyllor
Ocean vit

 

Industriell stil bokhyllor
Industriell stil

 

Aviator bokhyllor
Aviator

 

Malta - Felicia bokhyllor
Malta - Felicia

 

Glossy bokhyllor
Glossy

 

 

Frågor du kan ställa till dig själv och fundera kring när du skall köpa en bokhylla

Vilket yttermått höjd, bredd och djup skall jag välja på bokhyllan? Yttermått är ofta det som är lättast att ha svar på vid köp av en bokhylla, men vid köp av färdigproducerade möbler är det svårt att få exakt de mått på bokhyllan som är optimalt för rummet. Ofta behöver man som kund kompromissa och får då nöja sig med de mått som ligger närmast det som är optimalt. För att får exakt det mått du vill ha behöver ofta en bokhylla kundanpassas med specifika mått, detta kan göras av snickare, dock är det inget vi erbjuder.
Vad skall jag förvara i bokhyllan nu och framöver, höjd mellan hyllplan? Fundera över hur ditt behov av förvaring ser ut i dagsläget och hur det kan tänkas att se ut framåt i tiden. 
Finns andra möbler att köpa till i samma möbelserie som kan matcha bokhyllan? Ja, de flesta av våra bokhyllor ingår i möblserier med matchande andra möbler.
Vilket material vill jag ha i bokhyllan? Vi erbjuder bokhyllor i massivt pinjeträ, massivt akaciaträ, metall och även mdf.
Är det möjligt att justera sockel och krönlister och sätta ihop två eller fler bokhyllor och skapa en större enhet? Ja, på de flesta av våra modeller av massivt trä kan sockel nedtill och krönslist upptill tas bort och det ger möjlighet att efter lite snickerijobb sätta ihop flera bokhyllor till en och samma enhet.
Är bokhyllan monterad eller omonterad? Ja, våra bokhyllor är monterade om inget annat anges.
 

 

Möbler
Övrigt