Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Överträffa Era kunders förväntningar 

Välkommen till Möbelkungen – destinationen för inredningsarkitekter som söker kreativa och stilrena möbelalternativ för sina kunder! Vi på Möbelkungen är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av färdigmonterade möbler som passar perfekt för många typer av inredningsprojekt. Vårt sortiment inkluderar allt från snygga matgrupper till välkomnande hallmöbler och läckra vitrinskåp.

Vi har också ett stort utbud av industriella möbler som matchar in i moderna och trendiga hem. Våra industriella möbler är tillverkade av metall och trä, med en unik och robust design passar de utmärkt för att skapa en rå och modern känsla i vilket rum som helst.

Som inredningsarkitekt är det viktigt att ha tillgång till möbler som passar dina kunders speciella behov och stil. På Möbelkungen erbjuder vi inte bara intressanta möbler, utan vi hjälper också till om möjlighet finns att skräddarsy lösningar från våra möbelserier med justeringar av beslag och ommålningar för att resultatet av Ert möbelprojekt skall bli något din kund pratar gott om med sina vänner. 

Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att skapa fantastiska inredningslösningar för dina kunder. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och göra dina projekt till en succé!

Möbler
Övrigt