Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

En trivsam atmosfär för gästen - Hur gör man?

Välkommen till Möbelkungen - din partner för att skapa den perfekta inredningen för ditt hotell. Att gå runt på Hotellet och betrakta de offentliga rummen ur gästens perspektiv kan öppna upp ögonen och skärpa sinnet på varje inredare. Vi erbjuder ett brett sortiment av möbler som passar bra för hotell, restauranger och andra verksamheter inom hospitality-branschen. Oavsett om du söker efter moderna möbler med industriell känsla eller robusta indiska möbler i massivt trä, så har vi förhoppningsvis det du behöver för att skapa den perfekta atmosfären för dina gäster.

Vi förstår att inredning är en viktig del av att skapa en minnesvärd upplevelse för dina gäster. Med vårt breda sortiment av färdigmonterade möbler kan du skapa en unik och stilfull atmosfär i varje rum. För en modern och industriell känsla kan vi rekommendera våra industriella möbler i metall och trä, perfekt för restauranger, barer och lounge-områden. För en mer klassisk känsla kan vårt sortiment av vita New England möbler ge dina gäster en känsla av elegans.

Vårt sortiment inkluderar även praktiska möbler för hotellrum och konferensrum, som stolar, skrivbord, sängbord, bohyllor, vitrinskåp mm. Vi erbjuder också ett intressant utbud av unika kulörstarka asiatiska möbler som kan passa lobby- och foajén som ger en färgklick och bidrar till en spännande atmosfär för dina gäster.

Vi vet att det är viktigt att ha möbler som följer Hotellets stil och tål dagligt slitage, samtidigt som de behöver vara estetiskt tilltalande.

Vårt engagemang för att leverera färdigmonterade möbler, allt från egen import direkt från fabrik, har gjort oss till en leverantörer som sticker ut med ett sortiment av speciella möbler till företag inom hospitality-branschen. Kontakta oss idag på info@mobelkungen.se så hjälper vi dig att hitta en unik inredningslösningen för ditt hotell.

Möbler
Övrigt