Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Lima Vit 60x40x140cm

3950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Snyggt Vitrinskåp i vitt med glasdörr, klarglas och lådor. Glas på sidorna.
Bredd 60x Djup 40x Höjd 140cm.
Vikt 38 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Utforska en värld av charm och funktionalitet med vårt eleganta vitrinskåp - Lima. Detta smakfulla möbelstycke förenar skönheten i klassisk design med praktiskt förvaringsutrymme och är ett perfekt tillskott till alla rum i ditt hem. Lima vitrinskåp är ett mästerverk av enkelhet och elegans med sin kritvita yta som ger en känsla av fräschhet och rymd, smälter sömlöst in i alla inredningsstilar och erbjuder en konstnärlig statement.

Med klarglas i dörren och sidoglas skapar Lima en visuell fest där dina ägodelar får lysa upp rummet. Oavsett om det är din boksamling, vackra porslin eller personliga dekorationer du vill visa upp, ger detta vitrinskåp dig möjligheten att göra det på ett sätt som är både vackert och praktiskt. De silversvarta rundade handtagen och utanpåliggande gångjärnen på dörren ger skåpet en subtil touch av elegans och vintagekänsla som imponerar på detaljnivå.

Förvaringsmöjligheterna är flexibla med fyra rymliga lådor och en övre glasdörr. Lima vitrinskåp är tillverkat av massivt pinjeträ och MDF, vilket garanterar både hållbarhet och praktisk användning. Dess färdigmonterade design i kartong gör det enkelt att sätta upp och njuta av omedelbart.

Med sina mått på 60 cm i bredd, 40 cm i djup och 140 cm i höjd är Lima ett mångsidigt val som passar även mindre utrymmen som badrum. Oavsett var du väljer att placera det, kommer Lima vitrinskåp att omvandla rummet till en plats av stil och funktion.Artikelnummer:
VG117-V-08

Möbler
Övrigt