Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Grundforsen 115x45x210cm

8050 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Snyggt Vitrinskåp i vitt med glasdörrar.
Bredd 115x Djup 45x Höjd 210cm.
Vikt 62 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Möt Grundforsen - ett vitrinskåp i klassisk kritvit färg, som är ett mästerverk av New England-stilen och funktionalitet.

Grundforsen är ett extraordinärt möbel som genast fångar din uppmärksamhet. Med sina två majestätiska glasdörrar och förtrollande spröjsar framför klarglaset blir skåpet en riktig blickfångare. Bakom glasdörrarna finner du fyra generösa hyllplan och en rymlig botten, redo att rymma och presentera dina mest älskade föremål och samlarobjekt. Klarglaset låter dina ägodelar stråla och skapa en enastående vy.

Men det är inte allt - Grundforsen är utrustad med tvåsilversvarta handtag, rundade och enkla att använda. Dessa detaljer ger skåpet en elegant modern touch samtidigt som de är funktionella och praktiska.

Med sina dimensioner på 115 cm i bredd, 45 cm i djup och 210 cm i höjd erbjuder Grundforsen en stor mängd förvaringsutrymme utan att ta upp för mycket plats. Den kraftiga krönslisten upptill ger skåpet karaktär och en sofistikerad touch. De synliga silversvarta gångjärnen, tre på varje dörr, är stiliga detaljer som förstärker dess New England-stil och tidlösa charm.

Det bästa av allt är att Grundforsen levereras färdigmonterad i en kartong, vilket gör att du snabbt kan njuta av dess skönhet utan besväret med montering.

Grundforsen - ett vitrinskåp som kombinerar enastående stil och praktisk förvaring i en harmonisk enhet. Det kommer att göra ditt hem till en plats som andas elegans och funktionalitet, och det är ett konstverk i sig.Artikelnummer:
QF04-V-39

Möbler
Övrigt