Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Tygsta Svart 60x40x140cm

3950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Mindre Vitrinskåp i svart med glasdörr, klarglas och lådor. Glas på sidorna.
Bredd 60x Djup 40x Höjd 140cm.
Vikt 38 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.

Utforska en värld av charm och funktionalitet med vårt eleganta svarta vitrinskåp - Tygsta. Denna stilfulla möbel förenar enkelhet med praktiskt förvaringsutrymme och kannske kan detta skåp bli den perfekta förvaringsmöbeln i något av dina rum. 

Med klarglas i dörren och sidoglas skapar Tygsta en visuell fest där dina ägodelar får lysa upp rummet. Oavsett om det är din boksamling, vackra porslin eller personliga dekorationer du vill visa upp, ger detta vitrinskåp dig möjligheten att göra det på ett sätt som är både vackert och praktiskt. De silversvarta rundade handtagen och utanpåliggande svarta gångjärnen på dörren ger skåpet en läcket touch av elegans.

Förvaringsmöjligheterna är flexibla med fyra rymliga lådor och en övre glasdörr. Tygsta vitrinskåp är tillverkat av massivt pinjeträ och MDF, vilket garanterar både hållbarhet och praktisk användning. Dess färdigmonterade design i kartong gör det enkelt att sätta upp och njuta av omedelbart.

Med sina mått på 60 cm i bredd, 40 cm i djup och 140 cm i höjd är Tygsta ett mångsidigt val som passar även mindre utrymmen som badrum. Oavsett var du väljer att placera det, kommer Tygsta vitrinskåp att omvandla rummet till en plats av stil och funktion.Artikelnummer:
VG117-S-08

Möbler
Övrigt