Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Karlsbäck Svart 50x40x180

3950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp Svart med glasdörrar, klarglas. Glas på sidorna.
Bredd 50x Djup 40x Höjd 190cm.
Hyllplan i härdat glas.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.

Möt Karlsbäck - ett stilsäkert svart skåp som utstrålar tidlös elegans och praktisk användbarhet. Detta skåp är den ultimata lösningen för att organisera och förvara dina ägodelar på ett modernt och sofistikerat sätt.

Karlsbäck kommer i en djup och mångsidig svart nyans som ger ditt rum en elegant och modern atmosfär. De silversvarta handtagen på dörrarna skapar en subtil kontrast och tillför skåpet en känsla av exklusivitet och stil.

Med en dörr och glas på sidorna får du en klar och vacker vy av dina ägodelar, vilket gör dem till fokuspunkter i rummet. Karlsbäck förvandlar dina favoritföremål till konstverk och ger dem möjlighet att glänsa och imponera.

Karlsbäcks tre hyllplan i härdat glas ger gott om utrymme att ställa dina föremål på och är konstruerade för att vara stabila och pålitliga.

Dessutom är Karlsbäck lika passande i badrummet som i andra rum, och kan användas för att organisera handdukar och badrumsartiklar på ett stilfullt sätt.

Karlsbäckstår på fyra ben, vilket ger det en lyftande och luftig känsla och bidrar till att höja hela rummets estetik. Med sina dimensioner på 50 cm i bredd, 40 cm i djup och 190 cm i höjd är Karlsbäck det perfekta valet för att smidigt integreras i olika rum och inredningsstilar.

Och det bästa av allt, Karlsbäck levereras färdigmonterat i en kartong, vilket gör det enkelt att börja njuta av dess skönhet omedelbart efter leveransen.

Karlsbäck - ett svart skåp som kombinerar enkelhet och elegans för att ta hand om dina ägodelar och lyfta fram din inredning på ett smakfullt och modernt sätt.Artikelnummer:
VG34-S-36

Möbler
Övrigt