Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Iggesund Svart 115x40x140cm

5450 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Snyggt Vitrinskåp i svart med glasdörrar, klarglas och lådor.
Bredd 115x Djup 40x Höjd 140cm.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.

Upptäck det praktiska och eleganta Iggesund vitrinskåpet, ett uttrycksfull möbel som kommer att lyfta din heminredning till nya höjder. Med sin djupa svarta nyans utstrålar Iggesund en tidlös elegans som förhoppningsvis kan passa in i ditt hem.

Detta lägre vitrinskåp har en unik design med en glasdörr på högersidan, försedd med eleganta spröjsar framför klarglaset. Bakom denna dörr finner du tre generösa hyllplan som är perfekta för att exponera och organisera dina ägodelar.

På vänstersidan har Iggesund ännu en glasdörr upptill med samma charmiga spröjsar framför glaset. Under denna mindre glasdörr hittar du två mindre och två större lådor. Silversvarta runda handtag pryder både dörrar och lådor och ger skåpet en subtil touch av elegans.

Iggesund är utrustat med synliga silversvarta gångjärn på varje dörr, vilket förstärker dess rustika charm och karaktär.

Med dimensionerna 115 cm i bredd, 40 cm i djup och 140 cm i höjd är Iggesund ett lägre vitrinskåp som passar utmärkt i vardagsrummet, köket eller andra utrymmen där du vill ha en elegant förvaringslösning.

Det bästa av allt är att Iggesund levereras färdigmonterat i en kartong, vilket gör att du snabbt kan njuta av dess skönhet utan besväret med montering.

Med Iggesund vitrinskåp får du inte bara praktisk förvaring, utan också en unik möbel som ger ditt hem stil och karaktär. Artikelnummer:
VG116-S-25

Möbler
Övrigt