Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Sittbänk Glöskär Grå lådor 120x43x76cm

1500 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Sittbänk Grå lådor med två lådor, kupade handtag i silversvart metall.
Bredd/Djup/Höjd  120/43/76cm.
Vikt 19 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Grå.
Färdigmonterad i kartong.

En sittbänk passande två personer med lådförvaring i hallen är en praktisk och bekväm möbel som kan göra en stor skillnad i din hall. Dessa bänkar är inte bara bekväma platser att sitta på, de erbjuder också en mängd fördelar som kan göra ditt liv enklare och mer organiserat.

För det första är lådförvaringen en utmärkt plats att förvara alla mindre ytterplagg. Du kan lätt ta fram vad du behöver när du lämnar hemmet utan att behöva rota runt i garderober och byråer. Lådorna är också en bra plats att förvara mindre saker som filtar, kuddar och andra hushållsartiklar.

För det andra är en sittbänk en bekväm plats att sitta på när du tar på och tar av dig skor och ytterkläder. Det kan vara en tidsbesparande lösning jämfört med att sitta på en hög stol eller stå upp hela tiden. Bänken kan också vara en bekväm plats att sitta på när du tar en paus eller väntar på någon.

För det tredje kan en sittbänk också fungera som en dekorativ möbel i hallen. Du kan välja en bänk som matchar din inredningsstil, vilket bidrar till att göra hallen mer välkomnande och stilfull.

Sist men inte minst är en sittbänk med lådförvaring en platsbesparande lösning, allt du behöver är en sittbänk med lådförvaring, vilket gör det lättare att organisera hallen och gör det mer rymligt.

Sammantaget är en sittbänk med lådor en möbel som har många fördelar och som är värd att överväga för att göra din hall mer praktisk, bekväm och organiserad. Satsa på en sittbänk och förvandla din hall till en välkomnande entré.Artikelnummer:
VG141-GR-31

Möbler
Övrigt