Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Karmstol Carol

2250 kr
stockstatus Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

Karmstol Carol brun.
Bredd/Djup/Höjd: 57/64/78cm.
Sitthöjd 47cm.
Vikt 5,5 kg.

Material: Aluminium, polyrope, skumgummi, konstfibertyg.
Monterad.
Svartlackerad alumiumstomme, bruna dynor med avtagbar klädsel ingår.
Dynklädsel i Olefintyg. Olefintyg är ett vattenavvisande, smutsavstötande och snabbtorkande konstfibertyg perfekt för utemöbler. Stolens rygg och sidor är lindade i brun polyrope, konstfibermaterial av högsta kvalitet, vattentåligt och UV resistent för lång hållbarhet.

Carol karmstolen är en perfekt kombination av stil och komfort, vilket gör den till ett utmärkt val för avkoppling både inomhus och utomhus. Den är tillverkad av högkvalitativ brun polyrope och svartlackerad aluminium som ger en hållbar och elegant design. Sitsdelen under sittdynan är tillverkad i tålig ribbad aluminium.

De bruna dynorna som ingår ger extra komfort och en elegant touch. Stolens mått på 57 cm bredd, 64 cm djup och 78 cm höjd ger en bekväm och rymlig sittplats. Med en sitthöjd på 47 cm är den skön att sitta i för de flesta. Carol stolen levereras monterad och är redo att användas direkt.

Oavsett om du vill njuta av en kopp kaffe på uteplatsen eller äta en middag inomhus med dina vänner så är Carol stolen det perfekta valet.Artikelnummer:
FO-DW-DT361-STO-01

Möbler
Övrigt