Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Stol Antoine vit

400 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Karmstol Antoine vit, textilene tyg i grått.
Bredd/Djup/Höjd: 58/63/87cm.
Sitthöjd 47cm.
Vikt 4,8 kg.

Material: Aluminium, konstfibertyg. 
Monterad, stapelbar.
Textelinetyg är ett vattenavvisande och snabbtorkande konstfibertyg perfekt för utemöbler.

Stilren och bekväm karmstol tillverkad i vitlackerad aluminium och textelinetyg. Upptäck den oemotståndliga kombinationen av stil och komfort med karmstolen Nice i vitt. Denna stilrena karmstol har tillverkats med ett högkvalitativt textelinetyg i grått, vilket ger en lyxig känsla. Stolen är tillverkad av vitlackerad aluminium, vilket ger en högkvalitativ finish och hållbarhet.

Den eleganta designen är både enkel och stilren, och passar perfekt i alla moderna utomhusmiljöer. Karmstolen Nice har en bredd på 58 cm, djup på 63 cm och höjd på 87 cm, med en sitthöjd på 47 cm. Den är enkel att stapla och förvara, vilket gör den till det perfekta valet för de flesta uteplatser.

Stolen levereras monterad, vilket sparar tid och gör det enkelt att använda direkt. Den här stolen är också lätt att rengöra och underhålla, vilket innebär att den är lika praktisk som den är elegant.

Så om du letar efter en bekväm och stilren karmstol till din altan eller uterum, är Nice karmstolen ett utmärkt val. Den är en perfekt kombination av komfort och stil, och kommer förhoppningsvis att bli en favorit i din utemöbelkollektion.Artikelnummer:
FO-DW-AC419-GR-01

Liknande produkter
Möbler
Övrigt