Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Matbord Gullholmen Grå

1500 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Matbord Gullholmen Grå 180x90x76cm.
Material: Aluminium och glas.
Grå härdad glasskiva.
Omonterad.

Välkommen till Gullholmen - det exklusiva rektangulära utebordet som förvandlar din utomhusmiljö till en elegant oas av stil och komfort. Tillverkad i aluminium med en härdad grå glasskiva på toppen, är detta matbord en perfekt kombination av stil och funktionalitet.

Med en smakfull grå färg och den härdade glasskivan, lyser Gullholmen upp din trädgård eller uteplats med en modern design som skiljer sig från mängden. Dessutom är detta matbord både väderbeständigt och lätt att underhålla, så att du kan njuta av det året runt.

Gullholmen har en storlek på 180x90x76cm och rymmer enkelt upp till 6 personer, vilket gör det till en perfekt plats för utomhusmiddagar, grillkvällar eller avkopplande stunder i solen. Detta matbord är också lämpligt som innebord, vilket gör det till en mångsidig möbel för ditt hem.

Så om du söker efter ett matbord som är både vackert och praktiskt, leta inte längre än Gullholmen. Detta är den perfekta investeringen för dig som vill skapa en exklusiv och bekväm utomhusmiljö.Artikelnummer:
1914-GR-01

Liknande produkter
Möbler
Övrigt