Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Kyle Matgrupp bord + 6 stolar

9000 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Matgrupp Kyle 6 karmstolar + bord = 7 delar.
Exklusiv matgrupp i toppkvalitet, bekväma karmstolar för bästa komfort tillverkad i svart polyrope och svartlackerad aluminium. Gråa dynor ingår. Matbord i svart. 

Karmstol Bredd/Djup/Höjd: 60/58/77cm.
Sitthöjd 47cm.
Matbord Bredd/Djup/Höjd: 160/80/75cm.
Omonterad, ben monteras på bord och stolar
Dynklädsel i Axvision Olefintyg. Axvision Olefintyg är ett vattenavvisande, smutsavstötande och snabbtorkande konstfibertyg perfekt för utemöbler. Stolens rygg och sidor i svart polyrope, konstfibermaterial av högsta kvalitet, vattentåligt och UV resistent för lång hållbarhet.

Matgrupp Kyle är en snygg och bekväm matgrupp i toppkvalitet, perfekt för trevliga middagar och sittningar i utomhusmiljö. Karmstolarna är tillverkade i svart polyrope och svartlackerad aluminium, med gråa dynor för extra komfort.

Matbordet har en svart yta och rymmer bekvämt sex personer. Stolarna har en snygg design med rygg och sidor i svart polyrope, ett konstfibermaterial av högsta kvalitet som är både vattentåligt och UV-resistent för lång hållbarhet.

Matgrupp Kyle är en exklusiv och stilren matgrupp som kan bidra till en fin uteplats där du vill spendera tid, samtidigt som den ger högsta komfort och funktionalitet.Artikelnummer:
AU-KYLE-DIN-01

Möbler
Övrigt