Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Kyle Matgrupp bord + 4 stolar

6500 kr
stockstatus Slutsåld
Produktbeskrivning:

Matgrupp Kyle 4 karmstolar + bord = 5 delar.
Mycket exklusiv matgrupp premiumnivå i absolut topp kvalitet för skön avkoppling utomhus, tillverkad i svart polyrope och svartlackerad aluminium. Gråa dynor ingår. Bord i svart. 

Karmstol Bredd/Djup/Höjd: 60/58/77cm.
Sitthöjd 47cm.
Matbord Bredd/Djup/Höjd: 80/80/75cm.

Omonterad, ben monteras på bord och stolar.
Dynklädsel i Axvision Olefintyg. Axvision Olefintyg är ett vattenavvisande, smutsavstötande och snabbtorkande konstfibertyg perfekt för utemöbler. Stolarna är vävda i kraftig svart polyrope, konstfibermaterial av högsta kvalitet, vattentåligt och UV resistent för lång hållbarhet. 

Matgrupp Kyle är en premiumnivå utemöbelgrupp som erbjuder stil och avkoppling i högsta kvalitet. Tillverkad med svart polyrope och svartlackerad aluminium, ger den en modern och exklusiv look till din utomhusmiljö.

Med fyra bekväma karmstolar och ett elegant matbord, är denna matgrupp perfekt för middagar på altanen eller uteplasten. De gråa dynorna ger extra komfort, medan det svarta bordet ger en perfekt kontrast till den svarta färgen på stolarna.

Monteringen är enkel, med ben som enkelt monteras på både bordet och stolarna. Dynklädseln i Axvision Olefintyg är vattenavvisande, smutsavstötande och snabbtorkande för att garantera enkel rengöring och underhåll.

Kyle är den perfekta matgruppen för dig som söker en kombination av stil, kvalitet och funktionalitet i din utomhusmiljö.Artikelnummer:
AU-KYLE-DIN-02

Möbler
Övrigt