Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Kyle Balkonggrupp

3250 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Balkonggrupp Kyle 2 karmstolar + bord = 3 delar.
Exklusiv balkonggrupp premiumklass för dig som vill ha det absolut bästa! Karmstolar tillverkad i svartlackerad aluminium och lindade med svart polyrope. Gråa dynor med avtagbar klädsel ingår. Bord i svartlackerad aluminium.
Material: Aluminium, polyrope, skumgummi, konstfibertyg.
Stol Bredd/Djup/Höjd: 60/58/77cm.
Sitthöjd 47cm.
Bord Diameter 45cm Höjd 50cm.
Omonterad, ben monteras på bord och stolar.

Upplev en lyxig och avslappnad känsla på din balkong med Balkonggrupp Kyle. De bekväma karmstolarna är tillverkade i svart polyrope och svartlackerad aluminium, vilket ger en robust och hållbar konstruktion som passar perfekt utomhus. Med gråa dynor som ingår, kan du njuta av avkopplande stunder på din balkong i total bekvämlighet.

Det runda bordet har en liten kant upptill på bordsskivan för att förhindra att saker ramlar av. Du kan enkelt montera benen på både bordet och stolarna för enkel installation.

Stolens rygg och sidor i svart polyrope är tillverkade av konstfibermaterial av högsta kvalitet, vilket garanterar att de är vattentåliga och UV-resistenta för lång hållbarhet. Dynklädseln är i Axvision Olefintyg som är ett vattenavvisande, smutsavstötande och snabbtorkande konstfibertyg perfekt för utemöbler.

När du väljer Balkonggrupp Kyle, investerar du i en exklusiv balkonggrupp i premiumklass som kommer att ge dig många avkopplande stunder på din balkong i många år framöver.Artikelnummer:
AU-CAFE-3-01

Möbler
Övrigt