Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Karmstol Kyle

1000 kr
stockstatus Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

Karmstol Kyle svart. 
Bredd/Djup/Höjd: 60/58/77cm.
Sitthöjd 47cm.
Vikt 5 kg.

Material: Aluminium, polyrope, skumgummi, konstfibertyg. 
Gråa dynor med avtagbar klädsel ingår.
Omonterad, ben monteras på stolarna.
Dynklädsel i Axvision Olefintyg. Axvision Olefintyg är ett vattenavvisande, smutsavstötande och snabbtorkande konstfibertyg perfekt för utemöbler. Stolens rygg och sidor är lindade i svart polyrope, konstfibermaterial av högsta kvalitet, vattentåligt och UV resistent för lång hållbarhet. 

Karmstolen Kyle är den perfekta kombinationen av komfort och stil, perfekt för avkoppling utomhus eller inomhus. Med sin stabila konstruktion i svartlackerad aluminium och lindning i svart polyrope är den både hållbar och stilfull. Den inkluderade grå kudden och dynan ger extra komfort men även kontrast till den i övrigt svarta stolen. Stolens mått på 60 cm bredd, 58 cm djup och 77 cm höjd gör den till en bekväm och rymlig sittplats. Sitsens höjd på 47 cm ger en bekväm sittställning för de flesta människor. Sitsdelen under sittdynan är tillverkad i tålig ribbad aluminium.

Kyle stolen levereras omonterad, men är enkel att montera med benen fästa på några få enkla steg.  Att investera i Kyle stolen innebär att lägga till en snygg stil och komfort i vilket utrymme som helst. Oavsett om du vill njuta av en kopp kaffe på uteplatsen eller kura upp med en bra bok inomhus, är Kyle stolen det perfekta valet.Artikelnummer:
AU-CAFE-3-STO-01

Möbler
Övrigt