Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Gullholmen Matgrupp Grå bord + 6 stolar

8000 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Matgrupp Gullhollmen grå 6 karmstolar + bord.
Exklusiv matgrupp i högsta kvalitet för bekväma middagar och trevliga sittningar i utomhusmiljö tillverkad i grå polyrope och grålackad aluminium. Gråa dynor ingår. Grå härdad glasskiva på bordet. 

Karmstol Bredd/Djup/Höjd: 62/61/86cm.
Sitthöjd 47cm.

Matbord  Bredd/Djup/Höjd: 180/90/76cm.
Stolar monterat, Bord omonterat.
Dynklädsel i Olefintyg. Olefintyg är ett vattenavvisande, smutsavstötande och snabbtorkande konstfibertyg perfekt för utemöbler. Stolarna är vävd i kraftig grå polyrope, konstfibermaterial av högsta kvalitet, vattentåligt och UV resistent för lång hållbarhet.

Matgrupp Gullhollmen är den perfekta lösningen för bekväma middagar och trevliga sittningar i utomhusmiljö. Tillverkad i högsta kvalitet och exklusiv design, denna matgrupp består av sex karmstolar och ett bord med vit härdad glasskiva.

Stolarna är tillverkade i grå polyrope och grålackad aluminium och levereras med gråa dynor för extra bekvämlighet. Med en bredd på 180 cm och en höjd på 76 cm erbjuder matbordet tillräckligt med utrymme för att rymma sex personer bekvämt.

Karmstolarna är också utformade med högsta kvalitet i åtanke, med en bredd på 62 cm och en höjd på 86 cm, och har en sitthöjd på 47 cm. Stolarna är vävda i kraftig grå polyrope, ett konstfibermaterial av högsta kvalitet som är vattentåligt och UV-resistent för lång hållbarhet. Dynorna är klädda i Olefintyg, ett vattenavvisande, smutsavstötande och snabbtorkande konstfibertyg som är perfekt för utemöbler.

Matgrupp Gullhollme är en perfekt kombination av funktionalitet, elegans och hållbarhet som kommer att göra din utomhusmiljö till en plats där du vill tillbringa mer tid tillsammans med familj och vänner.Artikelnummer:
FO-DW-DT1914-01

Möbler
Övrigt