Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Diva Loungegrupp

21250 kr
stockstatus Slutsåld
Produktbeskrivning:

Loungegrupp Diva 3+1+1+bord = 4 delar ingår.
Mycket exklusiv och rejäl Loungegrupp i absolut högsta kvalitet tillverkad i kraftig grå polyrope och vitlackerad aluminium. Tjocka svarta dynor ingår. Vitt bord. Loungegruppen Diva är en av våra storsäljare bland utegrupper.

Fåtölj Bredd/Djup/Höjd: 78/78/70cm, 2 st ingår
3-sitssoffa Bredd/Djup/Höjd: 200/78/70cm
Sitthöjd 40cm
Soffbord Bredd/Djup/Höjd: 110/60/42cm
Monterad, endast ben monteras på fåtölj, soffa och bord
Dynklädsel i Olefintyg. Olefintyg är ett vattenavvisande, smutsavstötande och snabbtorkande konstfibertyg perfekt för utemöbler. Fåtölj och soffa är vävd i kraftig grå polyrope, konstfibermaterial av högsta kvalitet, vattentåligt och UV resistent
för lång hållbarhet. 

Föreställ dig att du sitter i din trädgård eller på din terrass omgiven av lyx och komfort med Loungegrupp Diva. Denna exklusiva och rejäla loungegrupp i absolut högsta kvalitet är tillverkad av kraftig grå polyrope och vitlackerad aluminium som ger den en modern och stilren look. De tjocka svarta dynorna ger extra komfort och mjukhet till dina sittupplevelser.

Loungegruppen Diva inkluderar två fåtöljer, en 3-sitssoffa och ett soffbord, vilket gör det till en perfekt uppsättning för avkoppling och social samvaro med familj och vänner. Med en bredd på 78 cm och en höjd på 70 cm är fåtöljerna bekvämt utrymmeskrävande.

Soffan är också rymlig med en bredd på 200 cm, med en sitthöjd på 40 cm, vilket gör det enkelt att slappna av och luta dig tillbaka. Det vita bordet ger en elegant touch och har en bekväm höjd på 42 cm.
Dynor är klädda i Olefintyg, detta ger dig en långvarig och bekväm användning av din loungegrupp Diva. Fåtölj och soffa är vävda i kraftig grå polyrope, som är ett konstfibermaterial av högsta kvalitet, vattentåligt och UV-resistent för lång hållbarhet.

Loungegrupp Diva är en av våra storsäljare bland utegrupper, och det är inte svårt att förstå varför. Med dess eleganta design och högsta kvalitet på materialen, kommer det att ge dig en bekväm och avkopplande utomhusupplevelse i många år framöver.Artikelnummer:
FO-DW-SF1917-01

Möbler
Övrigt