Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Alice Matgrupp bord + 4 stolar

14800 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Matgrupp Alice 4 karmstolar + bord = 5 delar.
Mycket exklusiv matgrupp premiumnivå i absolut topp kvalitet för skön avkoppling utomhus, tillverkad i grå polyrope och svartlackerad aluminium. Gråa dynor ingår. Bord i svart. 

Karmstol Bredd/Djup/Höjd: 60/60/75cm.
Sitthöjd 47cm.
Matbord Bredd/Djup/Höjd: 80/80/75cm.
Omonterad, ben monteras på bord och stolar.
Dynklädsel i Axvision Olefintyg. Axvision Olefintyg är ett vattenavvisande, smutsavstötande och snabbtorkande konstfibertyg perfekt för utemöbler. Stolarna är vävda i kraftig grå polyrope, konstfibermaterial av högsta kvalitet, vattentåligt och UV resistent för lång hållbarhet. 

Matgrupp Alice är en premiumnivå utemöbelgrupp som erbjuder stil och avkoppling i högsta kvalitet. Tillverkad med grå polyrope och svartlackerad aluminium, ger den en modern och exklusiv look till din utomhusmiljö.

Med fyra bekväma karmstolar och ett elegant matbord, är denna matgrupp perfekt för middagar på altanen eller uteplasten. De gråa dynorna ger extra komfort, medan det svarta bordet ger en perfekt kontrast till den gråa färgen på stolarna.

Monteringen är enkel, med ben som enkelt monteras på både bordet och stolarna. Dynklädseln i Axvision Olefintyg är vattenavvisande, smutsavstötande och snabbtorkande för att garantera enkel rengöring och underhåll.

Alice är den perfekta matgruppen för dig som söker en kombination av stil, kvalitet och funktionalitet i din utomhusmiljö.Artikelnummer:
AU-ALICE-DIN-01

Möbler
Övrigt