Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Sophia Vit 110x40x210cm

8250 kr
stockstatus Bestälningsvara, maila för bokning
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp Sophia Vit 110x40x210cm.
Vikt 61 kg.

Färg Vit P004. Finns i flera färgval se här!
Vitrinskåp i massivt pinjeträ.
Monterad och förpackad i kartong. 

Vitrinskåp Sophia - Den Tidlösa Vita Skönheten.
Vår Vitrinskåp Sophia i sitt strålande vita utförande är inte bara en möbel, det är en symbol för tidlös skönhet och praktisk förvaring. Med sina imponerande dimensioner på 110x40x210cm har detta vitrinskåp snabbt blivit en storfavorit bland våra kunder, och det är inte svårt att förstå varför.

Vitrinskåp Sophia utstrålar en aura av elegans och sofistikation som omedelbart fångar blickarna. Den täckande vita färgen ger den en fräsch och ljus känsla som lyfter upp vilket rum som helst. Detta är en möbel som inte bara fyller en funktion, den blir en central del av din inredning och förhöjer rummets estetiska värde.

Det som verkligen gör Vitrinskåp Sophia unikt är dess perfekta kombination av funktion och skönhet. Med fyra flyttbara hyllplan erbjuder detta skåp flexibel förvaring för dina ägodelar. Det synliga pärlspontmönstret inne i skåpet ger en subtil och charmig kontrast till den vita ytan och ger skåpet en unik karaktär.

Dörrarna på Vitrinskåp Sophia är en mästerlig designupplevelse i sig. Den övre delen av dörrarna är utrustad med klarglas som låter dig stoltsera med dina mest älskade föremål. Den nedre delen av dörrarna är täckt i trä och döljer förvaringsutrymme som du kan använda för att organisera dina tillhörigheter.

Vitrinskåp Sophia är tillverkat av massivt pinjeträ, vilket garanterar en hållbar och pålitlig möbel som kommer att stå tidens prövningar. De synliga gångjärnen i metall och det kraftiga dekorativa låshandtaget ger skåpet en unik och elegant karaktär som utmärker det från mängden.

Så varför är Vitrinskåp Sophia en av våra mest sålda möbler och en storfavorit bland våra kunder? Svaret är enkelt - det är en tidlös skönhet som kombinerar stil med funktion på ett enastående sätt. Om du söker ett elegant och praktiskt vitrinskåp som kommer att bli en hörnsten i din inredning, leta inte längre. Välj Vitrinskåp Sophia och låt det förgylla ditt hem med sin tidlösa skönhet.Artikelnummer:
RU-PS407-V-P004-05

Möbler
Övrigt