Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Selma Vit 109x40x210cm

8950 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp Selma Vit 109x40x210cm.
Vikt 60 kg.

Färg Vit P004. Finns i flera färgval se här!
Glas på sidorna.
Vitrinskåp i massivt pinjeträ.
Monterad och förpackad i kartong. 

Vitrinskåp Selma Vit är den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet för att förhöja din heminredning. Med måtten 109x40x210 cm erbjuder detta vitrinskåp gott om utrymme att visa upp dina mest älskade föremål och samlingar.

Skåpet är målat i en stilren Vit P004 färg som ger en tidlös och fräsch känsla till ditt rum. Den vita täckande färgen ger en elegant och ljus atmosfär i ditt hem.

Vitrinskåpet är tillverkat av massivt pinjeträ och har pärlspontdetaljer inne i skåpet som skapar en subtil och charmig kontrast. Glaset på skåpets dörrar och sidor ger en öppen och luftig känsla samtidigt som de låter dina föremål synas tydligt.

Skåpets fem hyllplan är alla flyttbara för att du ska kunna anpassa interiören efter dina behov. De synliga gångjärnen i metall och det kraftiga dekorativa låshandtaget, som sträcker sig från överkant till underkant av dörren, ger skåpet dess karakteristiska utseende.

Skåpet står stadigt på en hel sockel nedtill och levereras monterat och omsorgsfullt förpackat i kartong för att säkerställa att det når dig i perfekt skick.

Med Vitrinskåp Selma Vit får du inte bara en praktisk förvaringslösning utan även en stilfull inredningsdetalj som kommer att bli ett iögonfallande inslag i ditt hem.Artikelnummer:
RU-PS552-V-P004-05

Möbler
Övrigt