Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Olivia Wax 109x40x210cm

8250 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp Olivia Wax 109x40x210cm.
Finish Wax P001.
Vikt 60 kg.

Glas på sidorna. Finns i flera färgval se här!
Vitrinskåp i massivt pinjeträ.
Monterad och förpackad i kartong. 

Vitrinskåp Olivia Wax är en imponerande möbel i massivt pinjeträ som utstrålar klassisk charm och tidlös elegans. Med sina generösa mått på 109x40x210 cm erbjuder detta vitrinskåp gott om utrymme för att visa upp dina mest värdefulla föremål och prydnader.

Skåpet är utfört med en härlig Wax P001 finish som framhäver träets naturliga skönhet och träådring. Den vaxade finishen ger en subtil glans som förstärker möbelns eleganta utseende. Vitrinskåpet har fem hyllplan och botten, samtliga fem hyllplan är flyttbara så att du kan anpassa interiören efter dina behov.

Klarglaset på skåpets dörrar och sidor ger en transparent vy in i skåpet, vilket gör att dina föremål syns tydligt och skapar en luftig känsla i rummet. Pärlspontdetaljer inne i skåpet ger ytterligare en touch av elegans.

Det karakteristiska dekorativa låshandtaget, som sträcker sig från överkant till underkant av dörren, ger skåpet dess unika utseende och är en iögonfallande detalj. Skåpet står stadigt på en hel sockel nedtill och har synliga gångjärn i metall.

För att ytterligare anpassa utseendet på skåpet kan du även vaxa det för att uppnå en mörkare färgton. Vitrinskåp Olivia Wax är inte bara en funktionell förvaringslösning utan även en vacker inredningsdetalj som kommer att lyfta din inredning till nya höjder.

Skåpet levereras monterat och noggrant förpackat i kartong för att säkerställa att det når dig i perfekt skick. Artikelnummer:
RU-PS552-WA-P001-05

Möbler
Övrigt