Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Märta Grå 110x40x210cm

7950 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp Märta skjutdörrar Grå 110x40x210cm.
Vikt 62 kg.

Färg Grå P078. Finns i flera färgval se här!
Vitrinskåp i massivt pinjeträ.
Monterad och förpackad i kartong. 

Vitrinskåp Märta med Skjutdörrar i Grå är en exceptionell möbel som inte bara erbjuder generöst med förvaringsutrymme utan även tar din inredning till en ny nivå av stil och elegans. Med sina dimensioner på 110x40x210 cm har detta vitrinskåp en imponerande närvaro i rummet.

Tillverkat av massivt pinjeträ utstrålar detta vitrinskåp en känsla av varaktighet och stabilitet. Den grå täckande finishen ger skåpet en modern och sofistikerad look som är mångsidig nog att passa in i olika inredningsstilar.

Pärlspontdetaljer inne i skåpet ger en subtil kontrast och skapar en visuell textur som kan avnjutas genom klarglaset i skåpets dörrar. De två översta sektionernas skjutdörrar har glas i dörrarna, vilket ger en öppen och luftig känsla samtidigt som dina föremål skyddas från damm och smuts. Den nedersta sektionen har två träskjutdörrar som ger dold förvaring och ett enhetligt utseende.

Metallhandtagen i brons är elegant infällda i dörrarna och ger en sofistikerad touch till skåpets design. Den helsockelade basen ger stabilitet och ett visuellt avslut på skåpet.

Vitrinskåpet Märta levereras monterat och omsorgsfullt förpackat i kartong för att säkerställa att det når dig i perfekt skick.

Om du söker en möbel som kombinerar funktion med estetik är Vitrinskåp Märta med Skjutdörrar i Grå det perfekta valet. Det här vitrinskåpet kommer att bli en utmärkt tillägg till ditt hem och låta dig visa upp och organisera dina ägodelar med stil och elegans.

​Detta skåp kan även köpas trärent - omålat, passar dig som vill skapa din egen unika finish. Betsa, vaxa eller måla den kulör och finish du själv önskar! Maila för info.Artikelnummer:
RU-PS185-G-P078-05

Möbler
Övrigt