Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Ines Grå 110x40x210cm

8250 kr
stockstatus Beställningsvara, maila för info!
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp Ines Grå 110x40x210cm.
Vikt 61 kg.

Färg Grå P078. Finns i flera färgval se här!
Vitrinskåp i massivt pinjeträ.
Monterad och förpackad i kartong. 

Vitrinskåp Ines är inte bara en möbel; det är ett konstverk i sig självt. Med måtten på 110x40x210cm har detta vitrinskåp snabbt blivit en symbol för elegans och stil. Ines är inte bara en förvaringslösning; det är en möbel som förvandlar ditt hem och ger det en sofistikerad atmosfär.

Skåp Ines har en täckande grå färg som ger en känsla av modernitet och raffinement. Den grå nyansen är subtil och tidlös, vilket gör att detta skåp smälter in i olika inredningsstilar och skapar en harmonisk balans i ditt rum.

En av de mest slående dragen hos Vitrinskåp Ines är det synliga pärlspontmönstret inne i skåpet. Det ger en känsla av djup och textur som ger skåpet en unik karaktär. Pärlsponten är synlig genom det klarglas som pryder den övre delen av dörrarna, vilket ger en subtil kontrast och en touch av elegans.

Dörrarna på Vitrinskåp Ines är en sann mästerklass i design. Den övre delen av dörrarna har klarglas som låter dig visa upp dina värdefulla ägodelar med stolthet. Den nedre delen av dörrarna är täckt i trä och erbjuder diskret förvaring för de saker du vill gömma undan.

Vitrinskåp Ines är tillverkat av massivt pinjeträ, vilket garanterar en hållbar och pålitlig möbel som kommer att följa dig under många år framöver. Synliga gångjärn i metall och det kraftiga dekorativa låshandtaget ger skåpet en exklusiv och unik karaktär.

Välj Vitrinskåp Ines om du söker en möbel som utstrålar elegans och stil. Detta skåp är inte bara förvaring; det är en möbel som kommer att sätta tonen för din inredning och göra ditt hem till en plats av raffinerad skönhet.Artikelnummer:
RU-PS407-G-P078-04

Möbler
Övrigt