Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Ester Svart 110x47x220cm

8750 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp Ester Svart 110x47x220cm.
Överdel Bredd 110x Djup 45x Höjd 134cm.
Underdel Bredd 106x Djup 47x Höjd 86cm.
Vikt 82 kg.

Tillverkat i massivt pinjeträ.
Färg Svart P003. Finns i flera färgval se här!
Monterat och förpackat i kartong. 

Vitrinskåp Ester är en hyllning till elegans och funktionalitet. Med sin sofistikerade svarta färg och smarta designelement har detta skåp blivit en favorit bland våra kunder.

Esters täckande svarta färg ger den en tidlös charm och gör den till ett utmärkt komplement till alla inredningsstilar. Oavsett om den placeras i köket, matsalen eller vardagsrummet kommer Ester att föra en extra touch av stil och elegans till din inredning.

Med måtten 110 cm i bredd, 47 cm i djup och en imponerande höjd på 220 cm erbjuder Ester gott om utrymme för dina ägodelar. Den är uppdelad i två sektioner - överdel och underdel - som ger flexibel förvaring och en visuell balans till din inredning.

Överskåpet har två flyttbara hyllplan, vilket ger dig friheten att organisera och visa upp dina föremål precis som du vill. Pärlsponten på insidan av skåpet skapar en extra dimension och är en fin detalj i denna möbel.

Esters unika design inkluderar glas på sidorna av både över- och underdelen av skåpet. Dessa sidoglasytor är smyckade horisontella spröjs, vilket ger skåpet extra stil och karaktär. De övre skjutdörrarna har också två horisontella spröjs på samma höjd som sidoglasen, vilket skapar en enhetlig och harmonisk estetik.

Skjutdörrarna på underdelen av Ester är både praktiska och eleganta. De är försedda med ett horisontellt spröjs som ger skåpet en fin balans mellan övre och undre delen.

Klarglaset på dörrarna och sidorna av skåpet skapar en fantastisk belysningseffekt som får dina ägodelar att lysa upp ditt hem. Det är en möbel som ger en känsla av elegans och tidlöshet.

Ester är inte bara vacker utan också användarvänlig. Den levereras monterad och förpackad i kartong, vilket sparar dig tid och besvär. Den har också en hel sockel nedtill som ger extra stabilitet och trygghet.

Vitrinskåp Ester är en favorit bland våra kunder, och med sin svarta skönhet och smarta designelement är det lätt att förstå varför. Det är ett utmärkt val för dem som söker det bästa inom både stil och funktion.

​Detta skåp kan även köpas trärent - omålat, passar dig som vill skapa din egen unika finish. Betsa, vaxa eller måla den kulör och finish du själv önskar! Maila för info.Artikelnummer:
RU-PS595BAS/SUP-P003-05

Möbler
Övrigt