Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Ella Svart 109x40x210cm

8950 kr
stockstatus Beställningsvara
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp Ella Svart 109x40x210cm.
Vik 60 kg.

Färg Svart P003. Finns i flera färgval se här!
Glas på sidorna.
Vitrinskåp i massivt pinjeträ.
Monterad och förpackad i kartong. 

Vitrinskåp Ella Svart är en rejäl möbel som förenar elegans och funktionalitet på ett enastående sätt. Med sina mått på 109x40x210 cm erbjuder detta vitrinskåp gott om utrymme för att exponera dina mest uppskattade föremål och samlingar.

Skåpet är elegant klätt i en svart täckande färg som ger en modern och sofistikerad touch till din inredning. Den svarta färgen skapar en tidlös och elegant atmosfär som passar olika inredningsstilar.

Vitrinskåpet är konstruerat av massivt pinjeträ och har pärlspont inne i skåpet som ger en extra nivå av charm och personlighet. Glaset på skåpets dörrar och sidor är försedda med två horisontella spröjs framför varje glasruta, vilket ger en raffinerad estetik och en klassisk touch.

De flyttbara hyllplanen ger dig flexibilitet att organisera och anpassa interiören efter dina önskemål. Synliga gångjärn i metall och det kraftfulla dekorativa låshandtaget, som sträcker sig från överkant till underkant av dörren, ger skåpet dess unika och karakteristiska utseende.

Vitrinskåpet står stadigt på en hel sockel nedtill och levereras färdigmonterat och omsorgsfullt förpackat i kartong för att säkerställa att det når dig i perfekt skick.

Med Vitrinskåp Ella Svart kan du förena stil med praktisk användning och skapa en imponerande visningsplats för dina mest älskade föremål. Det här eleganta vitrinskåpet kommer att bli en fantastisk tillägg till din inredning och lyfta fram dina värdefulla föremål på ett förtjänstfullt sätt.Artikelnummer:
RU-PS552-S-P003-04

Möbler
Övrigt