Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Ebba Svart 110x40x210cm

7950 kr
stockstatus Beställningsvara, maila för bokning
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp Ebba skjutdörrar Svart 110x40x210cm.
Vikt 62 kg.

Färg Svart P003. Finns i flera färgval se här!
Vitrinskåp i massivt pinjeträ.
Monterad och förpackad i kartong. 

Vitrinskåp Ebba med Skjutdörrar i Svart är en massiv trämöbel som smälter samman elegans och funktionalitet på ett enastående sätt. Med sina mått på 110x40x210 cm erbjuder detta vitrinskåp gott om utrymme för att visa upp dina mest värdefulla föremål och samlingar.

Skåpet har en svart täckande finish som ger en tidlös och stilren estetik. Tillverkat av massivt pinjeträ och med pärlspontdetaljer inne i skåpet som syns tydligt genom glaset, ger skåpet en tidlös charm.

Vitrinskåpet är uppdelat i tre sektioner med skjutdörrar. De två översta sektionernas skjutdörrar har glas i dörrarna, vilket ger dig möjlighet att visa upp dina föremål på ett stilfullt sätt. Den nedersta sektionen har två träskjutdörrar som ger dold förvaring och en enhetlig estetik.

Skåpet är utrustat med infrästa metallhandtag i brons på dörrarna, vilket lägger till en extra nivå av elegans och kontrast till den svarta finishen. Klarglas i skåpets dörrar ger en tydlig insyn och gör det enkelt att beundra dina föremål.

Vitrinskåpet står stadigt på en hel sockel nedtill och levereras monterat och omsorgsfullt förpackat i kartong för att säkerställa att det når dig i perfekt skick.

Med Vitrinskåp Ebba med Skjutdörrar i Svart kan du förena stil med praktisk användning och skapa en imponerande visningsplats för dina mest älskade föremål. Detta eleganta vitrinskåp kommer att bli en fantastisk tillägg till din inredning och låta dig organisera och visa upp dina föremål på ett förtjänstfullt sätt.

Detta skåp kan även köpas trärent - omålat, passar dig som vill skapa din egen unika finish. Betsa, vaxa eller måla den kulör och finish du önskar! Maila för info.Artikelnummer:
RU-PS185-S-P003-04

Möbler
Övrigt