Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Alma Grå 109x40x210cm

8950 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp Alma Grå 109x40x210cm.
Vikt 60 kg.

Färg Grå P078. Finns i flera färgval se här!
Glas på sidorna.
Vitrinskåp i massivt pinjeträ.
Monterad och förpackad i kartong.

Vitrinskåp Alma Grå är en gedigen möbel som kombinerar både funktion och stil på ett elegant sätt. Med måtten 109x40x210 cm är detta vitrinskåp den perfekta platsen att visa upp dina värdefulla föremål och dekorationer.

Skåpet är målat i en sofistikerad Grå färg som ger en modern och snygg touch till din inredning. Den grå täckande färgen ger en tidlös och neutral känsla som kompletterar olika inredningsstilar.

Vitrinskåpet är konstruerat av massivt pinjeträ och har pärlspont inne i skåpet som ger en extra dimension av charm och karaktär. Glaset på skåpets dörrar och sidor är försedda med två horisontella spröjs framför varje glasruta, vilket ger en elegant touch och en klassisk estetik.

De flyttbara hyllplanen ger dig flexibilitet att organisera och anpassa interiören precis som du vill. Synliga gångjärn i metall och det kraftfulla dekorativa låshandtaget, som sträcker sig från överkant till underkant av dörren, ger skåpet dess karakteristiska utseende.

Vitrinskåpet står stadigt på en hel sockel nedtill och levereras monterat och noga förpackat i kartong för att säkerställa att det når dig i utmärkt skick.

Välj Vitrinskåp Alma Grå för att införa både stil och funktionalitet i ditt hem. Detta vackra vitrinskåp kommer att bli en fantastisk tillskott till din inredning och en plats att visa upp dina mest älskade föremål.Artikelnummer:
RU-PS552-G-P078-04

Möbler
Övrigt