Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Alicia Svart 110x40x210cm

8250 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp Alicia Svart 110x40x210cm.
Vikt 61 kg.

Färg Svart P003. Finns i flera färgval se här!
Vitrinskåp i massivt pinjeträ.
Monterad och förpackad i kartong. 

Vitrinskåp Alicia är en mästare i att kombinera skönhet och funktionalitet. Med sina dimensioner på 110x40x210cm är detta vitrinskåp en mäktig möbel som kommer att förhöja din inredning till nya höjder av stil och praktisk förvaring.

Det första som fångar ögat med detta vitrinskåp är dess eleganta och stilfulla design. Den svarta ytan ger skåpet en sofistikerad och tidlös känsla som passar in i en rad olika inredningsstilar. De synliga gångjärnen i metall och det kraftiga dekorativa låshandtaget ger skåpet en unik karaktär som gör det till ett iögonfallande inslag i ditt hem.

Vitrinskåp Alicia har fyra flyttbara hyllplan som ger dig gott om utrymme att organisera och visa upp dina ägodelar. Inuti skåpet finns också vacker pärlspont som ger en subtil kontrast till den svarta ytan och ger skåpet en extra touch av elegans.

Dörrarna på vitrinskåpet är ett konstverk i sig själva. Den övre delen av dörrarna är försedda med klarglas som låter dig visa upp dina vackraste föremål och prydnader. Den nedre delen av dörrarna är täckta i trä, vilket ger utmärkt dold förvaring för de saker du vill hålla undan från nyfikna ögon.

Tillverkat i massivt pinjeträ är Vitrinskåp Alicia en möbel som är byggd för att hålla och stå emot tidens tand. Den är monterad och noga förpackad i kartong för att säkerställa att den når dig i perfekt skick.

Välj Vitrinskåp Alicia om du letar efter en elegant och funktionell möbel som kommer att ge ditt hem en sofistikerad känsla och ge dig generöst med förvaringsutrymme. Detta vitrinskåp är det ultimata uttrycket för svart elegans i massivt pinjeträ.Artikelnummer:
RU-PS407-S-P003-05

Möbler
Övrigt