Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Sidobord Chalna Diam. 35cm Höjd 66cm

595 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Sidobord Chalna Metall hammrad Diam. 35cm Höjd 66cm.
Välkommen till vårt fantastiska sidobord i metall - en vacker och unik möbel som garanterat kommer att ge liv till ditt hem!

Detta eleganta bord är tillverkat av hammrad aluminium med en diameter på 35cm och en höjd på 66cm, och är det perfekta tillbehöret för att skapa en avslappnad och sofistikerad atmosfär i ditt rum.

Vårt sidobord i metall är tillverkat i Indien av erfarna hantverkare som använder traditionella tekniker för att skapa en enastående produkt. Detta garanterar inte bara en hög kvalitet, utan också en autentisk och unik design som passar perfekt i alla heminredningar.

Bordet har en vacker hammrad yta som ger en rustik och antik känsla, och den robusta konstruktionen garanterar dess hållbarhet och stabilitet. Dessutom är bordet lätt att rengöra och sköta, så du kan vara säker på att det kommer att behålla sin glans och elegans under en lång tid framöver.

Detta sidobord är också mycket mångsidigt och kan användas som en praktisk och elegant avlastningsyta för böcker, tidningar, drycker och andra tillbehör. Dess kompakta storlek gör det också till en idealisk lösning för mindre rum där utrymme är en viktig faktor.Artikelnummer:
R-1393-C-66-02

Möbler
Övrigt