Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Stol Rom Brun

1395 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Stol Rom Brun.
Metallben i svart, Omonterad.
Bredd/Djup/Höjd: 44/57/94cm, Sitthöjd 49cm.
Mycket bekväm stol klädd i PU konstläder, dekorativa sömmar och svarta metallben. Konstläder är ett tåligt och slitstarkt material, lätt att torka av och hålla rent.

Stol Rom i en elegant brun nyans är en premium stol som är synonymt med både stil och överlägsen komfort. Denna stol är inte bara snygg utan också extremt bekväm.

Stolens mått (Bredd/Djup/Höjd: 44/57/94 cm, Sitthöjd 49 cm) är noggrant utformade för att erbjuda en oslagbar sittupplevelse. Den skålad designen på sittplatsen och ryggstödet gör att du kan sitta bekvämt under långa måltider eller avkopplande stunder.

Stolens klädsel i slitstarkt PU konstläder är inte bara estetiskt tilltalande utan också praktiskt. Det är ett tåligt material som enkelt torkas av och är enkelt att hålla rent. De dekorativa sömmarna på stolens framsida och sitsen ger den en extra touch av elegans.

Stolens svarta metallben är både stabila och stilfulla. Det förstärkta underredet med krysstag håller benen stadigt och säkert. Dessutom har stolens baksida en dragkedja som inte bara är praktisk utan också en snygg designdetalj.

Stol Rom Brun är en stol utöver det vanliga och passar perfekt i en rad olika miljöer. Oavsett om den används i köket, matsalen eller någon annanstans i hemmet kommer den att vara en premiumtillägg som garanterar enastående komfort och elegans.Artikelnummer:
TX-TC-1786-MI-005-01

Möbler
Övrigt