Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Stol Paris Svart/Grå

1495 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Stol Paris Svart/Grå.
Linnetyg: Svart/Grå.
Ben: Svartlackat trä.
Höjd/Bredd/Djup  102/60/70cm.
Sitthöjd 49cm.
Sittdjup 45cm.
Ben monteras på stolen.

Stol Paris Svart/Grå är en hyllning till tidlös elegans och funktionalitet. Med ett harmoniskt svart/grått linnetyg och solida trädetaljer är denna stol en perfekt balans mellan stil och komfort.

Stolen noga utformad för att ge dig den ultimata sittupplevelsen (Höjd/Bredd/Djup: 102/60/70 cm). Med en bekväm sitthöjd på 49 cm och ett generöst sittdjup på 45 cm, kommer du att njuta av att koppla av i denna stol.

De svartlackade träbenen är inte bara en visuell höjdpunkt utan ger också stadighet och kontrast mot de svart/grå tygnyanserna. De svängda bakre benen fortsätter att erbjuda en extra touch av design, medan de raka frambenen ger struktur och stabilitet.

Stolens ryggstöd behåller den eleganta knappklädda designen med 12 snygga knappar som ger en subtil nick till chesterfield-stilen. Ryggens överdel är svängd bakåt, inte bara för den estetiska aspekten utan också för att göra det enkelt att placera stolen när du sätter dig vid bordet.

Paris Svart/Grå stolen är mer än bara en stol; den är en del av din heminredning. Oavsett om den används i matsalen eller som en extra sittplats i ditt hem, kommer den att leverera både komfort och en tidlös estetik som smälter samman med din inredning.Artikelnummer:
DO-4396-DG-01

Möbler
Övrigt