Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Stol Orissa natur 42x44x100cm

750 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Stol i massivt akaciaträ, kryss i ryggen.
Bredd 42x Djup 44x Höjd 100cm.
Sitthöjd 47cm.
Vikt 12 kg.

Material: Massivt akaciaträ.
Färg: Natur.
Monterad i kartong.

Orissa-stolen, tillverkad av massivt akaciaträ, är en förtrollande möbel som erbjuder både en unik design och hög funktionalitet. Dess kryssdesign i ryggen ger inte bara en visuellt tilltalande detalj utan ger också extra stöd och stabilitet.

Stolens skålade och bekväma rygg gör sittandet till en ren njutning, och den är en pålitlig partner som tål även tuff användning. Orissa är en allsidig stol som kan vara den perfekta matstolen i ditt kök eller vardagsrum, men den kan också fungera som en elegant och fristående möbel i hallen.

Det naturliga akaciaträet ger stolen en känsla av äkthet och robusthet, och dess naturfärg smälter smidigt in i olika inredningsstilar.

Med dimensioner på 42 cm i bredd, 44 cm i djup och 100 cm i höjd, med en sitthöjd på 47 cm, erbjuder Orissa gott om utrymme och komfort för en avslappnad sittupplevelse.

Stolen levereras färdigmonterad i kartong, vilket gör den enkel att använda direkt utan krånglig montering.

Orissa är en pålitlig möbel i massivt akaciaträ som kommer att följa dig under lång tid. Dess unika design och högkvalitativa material gör den till ett utmärkt val för måltider och vardagligt bruk. Den smälter väl in med olika inredningsstilar och tillför en känsla av både robusthet och 100% äkta trämöbel.Artikelnummer:
mb32C-AC-10

Möbler
Övrigt