Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Fladdermusfåtölj Skinn Vit

2495 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Fladdermusfåtölj Vit​ B70xD75xH95cm.
Fladdermusfåtöljen även kallad Fjärilsfåtölj är en tidlös. designklassiker! Kryssade ben i svartlackat järn och sits i äkta skinn. Läcker designfåtölj som håller i längden.
Material: Skinn och svart metall.
Omonterad.

Fladdermusfåtöljen, även känd som Fjärilsfåtölj, är en tidlös designklassiker som har charmat generationer. Med sina karakteristiska kryssade ben i svartlackat järn och sits i äkta skinn är detta en läcker designfåtölj som kommer att hålla sin eleganta stil under lång tid.

Med sina generösa dimensioner på B70 x D75 x H95 cm erbjuder Fladdermusfåtöljen en rymlig och bekväm sittplats. Den är tillverkad av äkta skinn och svart metall, vilket ger den en autentisk känsla och en robust konstruktion.

Fåtöljens vita skinn ger den en ren och tidlös estetik som passar in i olika inredningsstilar. Den är redo att bli en iögonfallande och praktisk tillskott till ditt hem.

Fladdermusfåtöljen levereras omonterad och är enkel att sätta ihop. Njut av den bekväma sittupplevelsen och den eleganta designen med denna klassiska fåtölj som kommer att vara en favorit i ditt hem i många år framöver.Artikelnummer:
R-BUT-V-01

Möbler
Övrigt